Friterad korianderrot är riktigt gott att toppa en rätt med, till exempel dumplings eller bara som snacks med en dipp. Det kan va svårt att hitta korianderrot i butik, själv besöker en asiatisk butik och köper hel koriander med rot. Tyvärr går det inte att använda koriander på kruka då den är för späd.
Asiatiskt
Stekt ris med kyckling och friterat ägg (khao pad gai)

När jag bodde i Bangkok var det här min frukost nästan varje dag. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök. Detta är mitt recept men även jag ändrar rätten efter vad som finns i kylen. Man kommer hem trött […]
Risnudlar med ostronskivling

Risnudlar med ostronskivling är en enkel rätt som går att servera kall eller varm. Receptet är veganskt men det går att toppa med räkor, ägg eller något annat protein. Såsen sätter en tydlig asiatisk prägel på rätten.